۱۰ روش کسب درامد از ایسنتاگرام Instagram در سال جدید 98 99

 

 

 [blocked]http://s2.picofile.com/file/8265020700/earn_money_from_instagram.png

 

 

 

 

اگر حضور ذهن داشته باشید ، در پست های قبلی عرض کردیم که در هر جا بازدید هست ، مسلما بستر کسب درامد نیز میسر شده است.

مثال همین تلوزیون خانگی و کانال های آن : چرا ما در تلوزیون تبلیغات میبینم و مثلا چرا در یک جای سوت و کور خلوت شاهد این موضوع نیسیتم؟!

مسلما شما هم همین جواب رو دارید : بیننده.

بله چون میلیون ها ایرانی شبانه روز ، پای تلوزیون هایشان می نشینند و فیلم یا پروگرم مورد علاقه خود را از کانال تلوزیون مشاهده میکنند در این میان فرصت شغلی و درامد زایی و … برای تبلیغ کنندگان و فعالان عرضه کسب و کار های مجازی و غیر مجازی فراهم می آید.

پس اگر همین مثال را در محیط های پر بازدید مثل همین شبکه های اجتماعی من جمله اینستاگرام پیاده کنیم ، براحتی میتوان فهمید که درامد مطلوبی در انتظار فعالان این عرض میباشد.

و در پست های قبلی هم شما رو با یک جوانی + درامد ۳۰ میلیونی از اینترنت مخصوصا سوشال نتوورک ها آشنا کردیم.

 

شبکه های اجتماعی به علت وجود افراد بیشمار و بازدید فوالعاده بالا بهترین مکان برای کسب درآمد و تبلیغات هستند در اینجا چند روش کسب درآمد از یکی از این شبکه ها یعنی اینستاگرام را مشاهده می کنید.

 

ما در ذیل برخی از طرق های بسیار عالی کسب درامد از اینستاگرام رو آموزش میدهیم :

۱- لینک های تبلیغاتی
در این روش شما میتونید با عضویت در سایت های همکاری در فروش و گذاشتن یه عکس جذاب از یک محصول آن و گذاشتن لینک آن محصول کسب درآمد کنید.

۲- گذاشتن تصاویر خوانندگان و هنرمندان جوان
بعضی وقت‌ها خواننده‌های تازه‌وارد پول می‌دهند تا عکسشان را روی صفحه اینستاگرام بگذارید و برایشان تبلیغ کنید درواقع آنها به خرید فالور اینستاگرام می پردازند.

۳- فروش صفحه
افرادی زیادی هستند که صفحات پرطرفدار را به قیمت های میلیونی خریداری کنند.

۴- تبلیغ صفحات دیگر
خیلی از افراد هستند که حاضرن مبالغی زیادی برای تبلیغ صفحات آنها در صفحه شما پرداخت کنند.

حرف هایی در مورد کسب درآمد از اینستاگرام از زبان مدیران صفحات

 

 بیشتر در ادامه مطلب ...

 

 


سیاوش پورحسین زاده نوجوانی ۱۶ ساله


اول از فیسبوک شروع کردم، ولی آنجا خیلی کارم نگرفت و به سراغ اینستاگرام آمدم. صفحه‌ای درست کردم که در آن عکس خواننده‌ها را قرار می‌دادم. بعد از اینکه تعداد فالورهایم به چیزی حدود ۲ تا ۳ هزار رسید کار کمی راحت‌تر شد چراکه خود مردم بیشتر صفحه را می‌دیدند و آن را فالو می‌کردند. از طریق تبادل و معرفی صفحات با پیج‌های همسطحم توانستم با افزایش فالوور اینستاگرام تعداد فالورها را به ۵۵هزار نفر برسانم. الان با تبلیغاتی که روی صفحه انجام می‌دهم در حدود ۳۵۰هزار تومان درآمد دارم. بعضی وقت‌ها خواننده‌های تازه‌وارد پول می‌دهند تا عکسشان را روی صفحه اینستاگرامم بگذارم و برایشان تبلیغ کنم درواقع آنها به خرید فالور اینستاگرام می پردازند. پیشنهاد‌هایی هم دارم که می‌خواهند کل صفحه‌ را چیزی در حدود ۲ تا ۳ میلیون تومان بخرند. در حال حاضر ادمین ۵ صفحه هستم و برنامه دارم وقتی تعداد فالورهای این صفحات به ۵۵ هزار رسید، بفروشمشان. شاید پولی که از این راه در می‌آید چنین انگیزه‌ای را در من ایجاد کرده باشد. بعضی از صفحات تو اینستاگرام هستند که زیر هر پستشان تبیلغ می‌گیرند تا برای سایر پیج ها افزایش فالور اینستاگرام انجام دهند و درآمدشان خیلی از من بالاتر است. این کار روزانه چیزی در حدود ۵ تا ۶ ساعت به‌صورت گسسته وقتمان را می‌گیرد ولی از انجام آن لذت می‌برم.

تارا مظاهری
در حال حاضر پیجمان چیزی در حدود ۶۰ هزار فلاو‌کننده دارد. من خودم این پیج را ایجاد نکردم بلکه یکی از دوستام درست کرد و بعدش از من خواست کمکش کنم. الان که پیجمان ۶۰ هزار فالور دارد دیگر با صفحاتی که زیر ۴۰هزار فالور اینستاگرام دارند تبادل تصویر نمی‌کنیم. با این تعداد فالور شروع کردیم برای اینکه از صفحه خودمان پول دربیاوریم. برای این‌کار از ترفند تبلیغات استفاده کردیم، یعنی آمدیم تعیین کردیم به ازای قرار دادن یک تصویر در صفحه اینستاگرام خودمان در یک بازه زمانی مشخص مثلا ۵۰ هزار تومان دریافت ‌کنیم. در حال حاضر ۴۰ درصد از پیجمان را به تبلیغات اختصاص دادیم چراکه مردم معمولا خیلی خوششان نمی‌آید و ممکن است آن‌ فالومان بکنند. این کار برایم بیشتر جنبه تفریحی دارد و روزی حدود ۲ تا ۳ ساعت به‌صورت گسسته برایش وقت می‌گذارم، معمولا هزینه موبایلم بالاست و از این راه کل هزینه‌اش درمی‌آید. راستی این را هم بگویم، ما تا حالا پیشنهاد خرید کل پیج اینستاگراممان را داشتیم، کم هم نبوده، افرادی هستند که حاضرند برای خرید صفحاتی مثل صفحات ما چیزی در حدود ۲ تا ۳ میلیون تومان پول خرج کنند.

 

 

 

 

[blocked]درآمد از اینتساگرام
[blocked]http://s8.picofile.com/file/8270697450/how_to_instagram_Bia2Mah_ir_.jpg

 

اینستاگرام شبکه اجتماعی شادی، غذا، مسافرت،، جشن، یادگاری، خوشگلی و خوش تیپی، شیرینی، مهمانی، کافه و کلی چیزهای خوب دیگر هست. به مواردی که برای نمونه ذکر کردم دقت کنید همه این‌ها چیزهایی است که مردم به راحتی و با کمال میل برای آن هزینه می‌کنند. به همین دلیل ساده و مهم، اینتساگرام یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی برای کسب درآمد است.

کاربران دقیقا چگونه از اینستاگرام کسب درآمد دارند؟

 

روش اول: فروش مستقیم محصولات. به احتمال زیاد خیلی از تولید کنندگان لوازم شخصی، مد یا لوازم تزئینی را می‌توانید در اینستاگرام پیدا کنید که تصاویر اجناس خود را منتشر می‌‌کنند، به فروش می‌رسانند و از اینستاگرام به عنوان یک رسانه رایگان برای تبلیغ محصولات خودشان استفاده می‌کنند. این روش زودبازده‌ترین روش کسب درآمد از اینستاگرام است.

 

روش دوم: تبلیغات. در این روش افراد با ترفندهایی که در ادامه ذکر می‌کنیم به تعداد قابل توجهی دنبال‌کننده یا همان فالور دست پیدا می‌کنند و تبدیل به یک رسانه پر بازدید می‌شوند، سپس با قرار دادن تصاویر تبلیغاتی در بین محتوای منتشر شده، به درآمد خوبی می‌رسند. این روش ساده‌ترین روش کسب درآمد از اینستاگرام است.

 

روش سوم: برندسازی. این روش مخصوص صاحبان کسب‌وکارهاست که از پتانسیل اینستاگرام برای توسعه برند و بازاریابی خود استفاده می‌کنند. برندها در این روش به صورت دائم روی محصول یا خدمات خاصی تأکید نمی‌کنند و به جای فروش مستقیم محصول، سعی در هدایت کردن مشتری به محل اصلی عرضه محصول خود که وب‌سایت یا فروشگاه است دارند. این روش اصولی‌ترین و بهترین روش کسب درآمد از اینتساگرام است.

 

روش چهارم: خرید و فروش صفحات و فالور. این روش در واقع همان دلالی است که همه‌جا وجود دارد. افرادی صفحات کاذب درست می‌کنند و با روش‌های عجیب و غریب کاربر جذب کرده و بعد به دیگران می‌فروشند و در این بین از هیچ تلاشی برای سوء استفاده از اعتماد دیگران دریغ نمی‌کنند! اگر چه این روش می‌تواند درآمد خوبی داشته باشد اما بدترین روش درآمد اینترنتی از این شبکه‌اجتماعی است…

 

[blocked]http://s6.picofile.com/file/8266165818/earn_money_from_instagram_Bia2Mah_ir_.jpg

 

 

 

 

به هر روش که بخواهید در این شبکه اجتماعی کسب درآمد داشته باشید، نیاز است که تعداد زیادی دنبال کننده یا همان فالور داشته باشید تا حضور و تعامل مخاطبان صفحه شما را به یک رسانه‌ شخصی تبدیل کرده و به درآمد برسید. برای رسیدن به این هدف، پس از ایجاد صفحه و شروع فعالیت روش‌های زیر را دنبال کنید تا به سرعت پیشرفت کنید:

 

  1. ۱- استفاده از سایت یا وبلاگ شخصی: اگر سایت یا وبلاگ شخصی دارید حتما آدرس یا آیکون اینستاگرام خودتان را در آن درج کنید، به این شکل مخاطبان سایت یا وبلاگ شما، در اینتساگرام هم دنبال کننده تصاویر به اشتراک گذاشته شده شما خواهند بود.

     

  2. ۲- استفاده از سایر شبکه‌های اجتماعی: آدرس اینستااگرام خود را در سایر شبکه‌های اجتماعی که در آن حضور دارید منتشر کنید. معمولا هر رسانه اجتماعی بر یک نوع مدل شبکه‌سازی تمرکز دارد. مثلا آپارات و یوتیوپ که روی ویدئو تمرکز دارد یا توییتر که میگروبلاگ است و.. از اعتماد دوستان خود در سایر شبکه‌های اجتماعی برای این منظور استفاده کنید.

     

  3. ۳-  برندسازی در اینتساگرام: تلاش کنید صفحه اینستاگرام خود را به یک برند متصل کنید، مثلا وب‌‌سایت یا فروشگاه  یا حتی نام شخصی خودتان. به این شکل اعتمادسازی و ارتباط بهتری با مخاطبان خواهید داشت.

     

  4. ۴- دوستان خود را تگ کنید: با تگ کردن دوستان خودتان در هنگام انتشار هر تصویر، عکس به اشتراک گذاشته شده در صفحه آن‌ها نیز منتشر شده و مورد توجه دنبال‌کنندگان آن‌ها نیز قرار می‌شود. دقت کنید در این کار زیاده روی نکنید، هوشمندانه از این قابلیت استفاده کنید وگرنه به عنوان یک منتشر کننده اسپم شناخته می‌شوید. تگ کردن عبارت است از درج نام کاربری دوستان در هنگام انتشار تصویر.

     

  5. ۵-  تصاویر بدون توضیح منتشر نکنید: برای هر تصویر توضیح کوتاهی درج کنید، مخصوصا اگر نیاز است که بیننده بداند موضوع یا هدف عکس چیست. بیان کاملا غیر رسمی، ساده و خودمانی داشته باشید. در اینستاگرام لحن دوستانه بهتر از برخوردهای رسمی تأثیر می‌گذارد.

     

  6. ۶- در توضیحات درج شده هشتک بزنید: اینستاگرام قابلیت جستجو کلی را از طریق #هشتک به کاربران می‌دهد. هشتک را در کلمات کلیدی هدف فروش یا برند خودتان درج کنید. مثلا اگر فعالیت شما تدریس زبان است کافیست همین دو کلمه را با #هشتک تایپ کنید. هشتک عبارت است از تایپ کارکتر # قبل از کلمه‌ مد نظر.

     

  7. ۷- از متن‌های کوتاه استفاده کنید: اینستااگرام یک شکبه‌اجتماعی مبتنی بر تصویر است. از متن‌های طولانی در قسمت کامنت‌ها اجتناب کنید. معمولا کاربران با هدف دیدن تصویر از صفحه شما دیدن می‌کنند نه خواندن مقاله!

     

  8. ۸- کامنت‌های کاربران را حتما پاسخ دهید: کامنت‌های کابران حتی انتقادات را حتما و دوستانه پاسخ دهید. تعامل با کاربران یک اصل مهم در هر کسب‌‌وکار اینترنتی به‌شمار می‌آید. در ادامه با تحلیل نظرات می‌تواند عملکرد تولید محتوا و کسب‌وکارتان را بسنجید.

     

  9. ۹- تصاویر با کیفیت و ویدئو‌های خاص تهیه کنید: از تصاویر با کیفیت و فیلم‌هایی که خودتان تهیه کرده‌اید استفاده کنید. از تصاویر با نور کم، کیفیت پائین، کادربندی ضعیف یا آرشیو‌های وب استفاده نکنید. ویدئوهای ۱۵ ثانیه‌ای خلاقانه بسازید. این فیلم‌ها به دلیل حجم کم بسیار تاثیرگذارند.

     

  10. ۱۰- حداقل استفاده از فیلترهای اینستاگرم را داشته باشید: اینستاگرم فیلترهای معروفی دارد که در هنگام اشتراک‌گذاری به شما در بهتر شدن عکس کمک می‌کند اما جالب است بدانید تصاویری که فیلترهای زیاد و غیرطبیعی در آن استفاده شده است، ۳۰ درصد کمتر لایک می‌خورند.

     

  11. ۱۱ – یک هویت واقعی و شناخته شده داشته باشید: از اسامی مستعار و ناشناخته در نام کاربری خود استفاده نکنید، اگر فروشگاه، فعالیت، سایت یا برندی دارید از همان اسم در نام کاربری استفاده کنید و در غیر اینصورت از یک اسم واقعی شناخته شده. این کار حس اعتماد خوبی به کاربران منتقل می‌کند.

     

  12.  12- دیگران را دنبال (فالو) کنید: در شروع کار سعی کنید بیشتر شما دنبال‌کنند یا فالور دیگران باشید. افرادی را دنبال کنید که با هدف کاری و تجاری شما نزدیک باشند نه چهره‌های سرشناس سینما یا فوتبال! مثلا اگر به روزنامه‌نگاری علاقه‌مند هستید یا فروشنده لوازم اسپرت اتومبیل هستید فالو کردن افراد علاقه‌مند به این فعالیت‌ها، می‌تواند منجر به فالو مجدد شما شود.

     

  13.  13- مطالب انحصاری و متفاوت منتشر کنید: اگر اینتساگرام یکی از شبکه‌های اجتماعی سایت یا فعالیت شماست، مطالب و محتوایی متفاوت از آنچه در حالت عادی تولید می‌کنید، در اینتساگرام منتشر کنید. حتما آن نوع محتوا صرفا خاص اینستاگرام تهیه و تولید شود. می‌توانید در سایت خود درج کنید که محتوای اینستاگرام در هیچ‌جای دیگری منتشر نمی‌شود.

     

  14. ۱۴- زمانبندی منظم برای بروزآوری داشته باشید: بطور منظم، پیوسته و در ساعاتی خاص اینستاگرام خودتان را بروز کنید. آمارهای کلی نشان می‌دهد ساعات پایانی روز و شب برای کاربران ایرانی بهتر است اما این یک قانون ثابت نیست. این زمانبندی را از بازخورد و سلیقه کاربران صفحه خودتان استخراج کنید.

     

  15. ۱۵- مطالب متنوع، سرگرم کنند و آموزشی منتشر کنید: محتوای تصویری شما می‌تواند ترکیبی از عکس‌های جالب و شخصی، تصویر نوشته‌های آموزشی، فعالیت و رویدادهای خاص کاری یا حتی تصاویر طنز مرتبط با کار شما باشد. رعایت این تنوع برای کاربر جذابیت بیشتری خلق می‌کند.

     

  16. ۱۶- مناسبت‌ها و روزهای خاص را درک کنید: روز معلم، دانشجو، تولد ادیسون، روز جهانی کودک و.. می‌تواند موضوعات خوبی برای تولید محتوای تقویمی باشد. این امر احساس بروز بدون و منطبق بودن فعالیت شما را به دنبال‌کنندگان اینستاگرام شما منتقل می‌کند. از رخدادهای اجتماعی، متناسب و موازی فعالیت خودتان در تولید محتوا استفاده کنید.

     

  17. ۱۷- کاربران را در انتشار محتوا مشارکت دهید: مثلا می‌توانید کمپین‌های مختلف ایجاد کنید یا کد تخفیف ارائه دهید. کدهای خاصی که فقط در اینستاگرام منتشر می‌شود. از دیگران بخواهید که با تگ کردن یا دعوت به فالو دوستان خودشان از کدتخفیف یا کمپین شما استفاده کنند.

     

  18. ۱۸- از سامانه‌های اشتراک‌گذاری خودکار استفاده کنید: سایت‌ها و سامانه‌هایی وجود دارد که به صورت خودکار سایر شبکه‌های اجتماعی شما را در صورت بروزرسانی صفحه شما در اینستاگرام، بروز می‌کند، یعنی این که پست‌های شما را به صورت خودکار در لینکداین، توییتر فیس‌بوک و.. منتشر می‌کند. سایت IFTTT یکی از بهترین سامانه‌های خودکارسازی اشتراک گذاری است. البته اینستاگرام به صورت خودکار قابلیت اتصال به فیسبوک را دارد اما فراموش نکنید ممکن است این فرایند برای بعضی از کاربران ناخوشایند و مصنوعی به‌نظر برسد.

     

  19. ۱۹- هیجان انگیز و خلاق باشید: مثلا برای دهزارمین فالو کننده خودتان جایزه بگذارید، یا برای هزارمین لایک، فلان تخفیف یا پیشنهاد هیجان انگیز را در نظر بگیرید. در اینستاگرام فضای کاری غیر رسمی و غیر جدی خلق کنید. به عنوان یک بستر کسب‌وکار، یک صفحه خلاق و انگیزه‌بخش داشته باشید. صفحات موفق تجاری فارسی را در اینستاگرام بررسی و تحلیل کنید.

     

  20. ۲۰- از فضاهای دیگر کاری، فالور جذب کنید: برای مثال در بسته‌های فروش یا خدمات خودتان آدرس صفحه اینستاگرام را درج کرده و از مشتریان بخواهید که تخفیف یا اطلاعات بیشتر را در اینستاگرام شما دنبال کنند، حتی از تبلیغات آفلاین، چاپی، محیطی و تلوزیونی خودتان هم می‌توانید فالور جذب کنید. کافیست نام کاربری اینستاگرام خود را در آن‌جا هم منتشر کنید.

     

  21. ۲۱- بازخوردهای کاربران را تحلیل کنید: این نکته مهم را فراموش نکنید که شما با هدف درآمدزایی در اینستاگرام فعالیت می‌کنید، پیش‌نیاز مهم این امر ابتدا حضور و در مرحله بعدی تعامل دنبال‌کنندگان با شماست. همواره بازخوردهای لایک ،کامنت‌‌ها، افزایش یا کاهش فالورها را تحلیل کرده و بر اساس آن تولید محتوا کنید…

     

[blocked]http://s9.picofile.com/file/8270699300/how_to_instagram_2_Bia2Mah_ir_.jpg

 

 

نکاتی بسیار مهم که باید در امر کسب درامد از اینستاگرام بدان توجه شود

 

  • هرگز و هرگز لایک و فالور خریداری نکنید: اکثریت کسانی که لایک و فالور خرید و فروش می‌کنند از طریق ربات یا کاربران غیر ایرانی اقدام به جذب فالور می‌کنند. اگر اینستاگرام به جعلی بود لایک یا فالورهای شما پی‌ببرد، بلافاصله کاربری شما را برای همیشه مسدود می‌کند. این نوع خرید و فروش لایک، فالور و صفحه از نظر اینساگرام و اخلاق حرفه‌ای نوعی کلاهبرداری است که در آینده راه به جایی نخواهد برد.

     

  • از نرم‌افزارهای جانبی و افزایش لایک استفاده نکنید: ‌این برنامه‌ها نیز نوعی ربات هستد که در نهایت اگر منجر به مسدود شدن حساب شما نشود، فالورهای غیر ایرانی و غیر واقعی به سمت صفحه شما هدایت می‌کند. اگر برخی از صفحات را بررسی کنید، خواهید دید که بیش از ۱۰ هزار فالور دارند اما هر تصویر۱۰۰ لایک هم نمی‌خورد یا ۵۰ نفر کامنت نمی‌گیرد. دلیل این امر جعلی بودن فالورهاست.

     

  • درآمد غیر مستقیم را ترجیج دهید: سعی کنید بازخورد گرفته شده از اینستاگرام را به سمت یک برند، وب‌سایت و یا فروشگاه سوق دهید و از آنجا کسب‌درآمد کنید. به این صورت مشتری برند، همیشه مشتری باقی خواهد ماند. اکثر کاربرانی که امروز مشتاقانه از اینستاگرام استفاده می‌کنند دو سال پیش فقط در فیسبوک بودند، همینطور که اکثر کاربران تلگرام در ایران، سال گذشته در وایبر و واتساپ بودند و معلوم نیست سال بعد کجا باشند! به همین دلیل برندسازی از فروش مستقیم ارزشمندتر است.

     

  • از انتشار محتوای احساسی و جوگیر خوداری کنید: کشور ما مانند سایر کشورهای جهان همواره با چالش‌‌های اجتماعی، زیست‌محیطی و مدیریتی روبروست. از مشارکت و انتشار اخبار اجتماعی با بار منفی، موارد حساس، کم اهمیت و اخباری که منبع موثق برای تأیید آن وجود ندارد پرهیز کنید. دقت کنید برندها و تجارت‌های بزرگ کمتر در این‌گونه مسائل  دخالت می‌کنند مگر این که در حوزه تخصص آن‌ها باشد و تأثیرگذاری مثبت داشته باشند.

 

 

 

_______________________________________________________________

 

کمک گرفته شده از :

netstrart

earn-money .blog

اتمام مقاله /

منبع

Netkaar.ir

Bia2Mah.ir

موفق و پرسود باشید.